bovag.jpg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Exclusieve autoverzorging

Next Move maakt het mogelijk je auto in Fabrieksnieuw te krijgen.

Een auto poetsen is mogelijk bij veel bedrijven. Eigenlijk kan iedereen een auto poetsen. maar gewoon poetsen verhult alleen maar de problemen met de lak.

Detailen is echter van een heel andere orde. Wij pakken de problemen bij de bron aan! Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Uw auto ziet er daardoor weer als nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten op de markt. Zo geniet je langer van uw kostbare auto.

Wij zijn de specialiseerd in high-end detailing en het glascoaten van auto’s van alle leeftijden en typen!

Minimaal

article_images_0_1661870069364527911.png

Gemiddeld

article_images_1_16618700691447843157.png

Maximaal

article_images_2_1661870069326718091.png

Exclusieve autoverzorging

Next Move maakt het mogelijk je auto in Fabrieksnieuw te krijgen.

Een auto poetsen is mogelijk bij veel bedrijven. Eigenlijk kan iedereen een auto poetsen. maar gewoon poetsen verhult alleen maar de problemen met de lak. Detailen is echter van een heel andere orde. Wij pakken de problemen bij de bron aan!

Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Uw auto ziet er daardoor weer als nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten op de markt. Zo geniet je langer van uw kostbare auto.

Wij zijn de specialiseerd in high-end detailing en het glascoaten van auto’s van alle leeftijden en typen!

Content Image 2
Content Image 89

Glascoating

Een glascoating / keramische coating voor je auto.

De ultieme bescherming voor je auto? Extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten. Dit is mogelijk met een goede glascoating. Wanneer een auto wordt behandeld met een glascoating wordt daarmee bedoeld dat er een zeer sterke coating op de lak wordt aangebracht. Niet alleen bescherming maar ook de optimale glans. De lak zou nog meer en mooier glansen dan toen de auto nieuw was of is.

 

Content Image 5

Hoe gaat het in zijn werk:

Hoe gaat een dergelijke glascoating in zijn werk?

• Een hele goede wasbeurt is de belangrijkste basis. De auto moet tot diep in de lak worden schoongemaakt. Een standaard wasbeurt is niet voldoende.
• Door vogelpoep of boomsappen kan de lak bijvoorbeeld worden aangetast. Belangrijk is dus de oorzaak te zoeken en het probleem te verhelpen.
• Om dit vuil uit de lak te verwijderen is het nodig om een dieptereiniging uit te voeren, door middel van speciale autoklei waarmee je het meest hardnekkige vuil kan verwijderen.
• Na het kleien van uw auto, wordt de auto gepolijst. Dit doen we in drie stappen, namelijk grof, middel en fijn.
• Daarna wordt de auto weer speciaal en uitgebreid gewassen.
• Als de auto helemaal droog is gaan we de lak ontvetten
• Pas nu is uw auto er klaar voor om een glascoating te krijgen

Content Image 6

Mogelijkheden

Standaard reiniging voor je auto is bij ons mogelijk en zien wij als de basis. Maar Next Move doet veel meer dan dat. Zoals je net heb gelezen is een glascoating behandeling mogelijk. Daarnaast zijn er meerdere speciale behandelingen voor je auto mogelijk. Denk hierbij aan het interieur. Wij kunnen niet Alleen het interieur goed reinigen maar ook herstellen. bijvoorbeeld leren bekleding of plastic interieur delen. Eigenlijk is elk deel van het interieur met de juiste ervaring te herstellen. Deze ervaring hebben wij in huis. Ook extreme geuren kunnen wij uit de auto verwijderen en je auto weer als nieuw te laten ruiken.

Bekijk ons detailing werk

Wij zijn trots op onze detailing projecten en daarom hebben we deze in ons portfolio gezet. Door op onderstaande knop te drukken krijgt u een impressie van ons werk.

BEKIJK WERK
Form Image
Telefoon:
078-2034046
E-mail:
info@next-move.nl

Vragen of interesse?

Meer van Next Move

Naast detailing, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan. Alles om jouw auto zo exclusief mogelijk te maken. Van Wrapping en Detailing tot Ramen tinten. Bekijk hiernaast ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

BEKIJK ALLE SERVICES
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet – Zorgeloos Light website