bovag.jpg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Jouw auto verdiend de beste bescherming

Optimale bescherming en professionele aanbrenging.

Ons professionele team is opgeleid je auto perfect onderhanden te nemen. Wij garanderen een optimaal resultaat met de optimale bescherming. Het aanbrengen van een keramische coating, ook wel glascoating of nano coating genoemd verzekerd je van het minste onderhoud en de beste bescherming. Het harde pantser dat niet alleen de lak van je auto beschermd tegen krassen en slijtage maar ook insecten, verkeersvuil, uv-straling. Ook heeft de lak meer kleurdiepte, meer glans, is wassen een eitje, want al het vuil glijdt er moeiteloos af.

€575.- Glascoating / Keramisch coating

Het nut van glascoating / keramische coating


Met glascoating / keramische coating krijg je eigenlijk een extra laag op de lak van de auto. Zodra een nieuwe auto na aankoop de showroom uit rijd word hij bloot gesteld aan invloeden van buitenaf. Deze vormen een aanzienlijke bedreiging van uw autolak. Met glascoating kunt u dit tegen gaan.

Ook word het schoonmaken van je auto een stuk makkelijker. Glascoating / keramische coating is bijzonder nuttig om de schoonheid van de wagen te behouden vanaf het moment dat u uw gloednieuwe auto bij de dealer heeft opgehaald.

Professional met certificaat
Van €1295.-
Voor €995.-

Proffecional Diamont met certificaat
Van €2295.-
Voor €1950.-

€150.- Optioneel: per stap polijsten

WIj zijn officieel door CARPRO goedgekeurd installer. In Nederland zijn wij één van de weinige professionals. Alleen als professional is het toegestaan de CARPRO profeccional te installeren. Deze coating is nog duurzamer en nog beter dan de standaard lijn. Als een gecertificeerd dealer deze coating plaatst krijg je een certificaat bij geleverd voor de verzekering met een eigen unieke code. Neem gerust contact op voor de meer prijs of extra informatie.

Content Image 2
Content Image 4

Voordelen van glascoating / keramische coating

• Glascoating / keramische coating geeft de hoogst mogelijk reflectie van uw lak
• Glascoating / keramische coating heeft een zelfreinigende werking; de auto blijft langer schoon
• Glascoating / keramische coating is bestand tegen een temperatuur tot 1300°C. Dit voorkomt bijvoorbeeld het inbranden van remstof op uw velgen.
• De uitzonderlijke slijtvastheid van de Glascoating / keramische coating maakt, mits goed onderhouden, een levensduur mogelijk van 5 tot 10 jaar.
• De glascoating / keramische coating heeft een hardheid van 9H op de schaal van Mohs*. Dit beschermt de lak tegen gebruikssporen en krassen in de wasstraat.
• Glascoating / keramische coating sluit de lak geheel in waardoor het beschermt tegen oxidatie en roestvorming
• Glascoating / keramische coating beschermt tegen boomsappen, dierlijke resten zoals insecten en (luizen)poep, Uv-straling en zure regen

Content Image 93

Interieur coating

Ook is het mogelijk je interieur te beschermen door middel van een coating. De coating zou zorgen dat vuil en vocht geen grip krijgt. Normaal trekt vuil en vocht in het materiaal. Door dat vuil en vocht op het materiaal zou blijven zweven is dit met een vochtige doek makkelijk af te nemen. De coating kan in heel het interieur toegepast worden. Door de coating word het schoonmaken beperkt. Ook word het schoonmaken je veel makkelijker gemaakt. 

Content Image 102

Carwrapping / gewrapte auto - Glascoating / keramische coating

Glascoating / keramische coating is ook mogelijk te installeren op een gewrapte auto of op een auto met PPF beschermfolie. Dezelfde eigenschappen als op auto lak kunnen wij ook verwerken op folie. De voordelen van glascoating / keramische coating op folie zijn dezelfde voordelen als op een auto lak. De kleur van de folie komt beter tot zijn recht en de levensduur van de wrap zou verlengt worden.

Content Image 7

Transport

Wij verzorgen transport naar wens over de gehele wereld. Wij bezitten zowel over open als gesloten transport. Onze vrachtwagens vervoeren meerdere auto's met 1 rit. Wij verzorgen ook het transport per boot of vliegtuig. Uiteraard geven wij tijdens het transport je auto de beste zorg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ons Glascoating / Keramische coating / Nano-Coating werk.

Wij zijn trots op onze Glascoating / Keramische Coating / Nano-Coating projecten en daarom hebben we deze in ons portfolio gezet. Door op onderstaande knop te drukken krijg je een impressie van ons werk.

TOON WERK
Form Image
Telefoon:
078-2034046
E-mail:
info@next-move.nl

Vragen of interesse?

Meer van Next Move

Naast glascoating / keramische coating, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om je auto zo speciaal mogelijk te maken. Van Wrapping en Detailing tot Ramen tinten. Bekijk hierlangs ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

BEKIJK ALLE SERVICES
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet – Zorgeloos Light website