bovag.jpg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Het verhaal achter de Signature Cars van Next - Move

Onze Next - Move Signature auto’s zijn zo gemaakt zoals wij ze zelf zouden willen rijden. De auto’s die wij aanbieden zijn apart en hebben dat persoonlijke tintje die je nergens anders zult vinden. Het woord standaard kennen wij niet, onze auto’s bieden meer, zoveel meer en zijn een inspiratie voor iedere autofanaat.
Onze Signature Cars staan voor pure passie en wij zijn net zo enthousiast om d e perfecte auto voor u te creëren als u zult zijn om erin te rijden.
Elke auto onderscheidt zich door onze unieke en persoonlijke aanpak.

 

Wat betekent een SIGNATURE CAR

Je persoonlijke smaak bepaalt welke karaktereigenschappen je wilt benadrukken aan je auto. Next - Move biedt een onovertroffen scala aan opties om echt een UNIEKE handtekening aan jouw auto toe te voegen. Met onze voorraad aan SIGNATURE CARS van Next - Move hebben wij onze ervaring en persoonlijke smaak toegevoegd aan de auto’s die we verko pen. Toegevoegd met 15 jaar ervaring om t rent het inkopen en verkopen van jonge gebruikte luxe auto’s

Wat bieden wij:

- Maximale service op je aankoop
- 5 jaar GRATIS APK met GRATIS haal en brengservice
- Vervangend vervoer
- Fabrieks garantie of minimaal 1 jaar BOVAG garantie
- Complete onderhoudshistorie / kilometerhistorie
- Gegarandeerd 1 jaar onderhouds vrij
- Nooit afleverkosten of extra kosten
- Elke auto is in nieuwstaat zowel technisch als cosmetisch - Wij garanderen voor 100% de kilometerstanden van onze auto’s
- Scherpe rente op Financial lease of Private lease
- Altijd een signature van Next- Move

LET OP SOMMIGE VAN DEZE VOORDELEN ZIJN IN COMBINATIE MET HET MEMBERSHIP ABBONOMENT.

Gratis haal en brengservice – Vervangend vervoer

Wanneer je een van onze SIGNATURE C ars hebt aangekocht krijg je van ons kosteloos levenslange haal en beng service met vervangend vervoer. Wanneer wij de auto bij je op halen nemen we het vervangende vervoer voor je mee. Op dezelfde manier brengen we de au to ook weer terug. Dit doen wij met verzekerd en professioneel transport. Wil je gebruik maken van de 5 jaar APK of moet de auto voor onderhoud of garantie naar ons terug?

Neem contact op met 078-2034046 en maak een transport afspraak.

 

5 jaar APK

Gratis krijg je 5 jaar lang APK bij je nieuwe aankoop. Bij eventuele afkeurpunten krijg je een gereduceerd werkplaatstarief van 70 euro en de onderdelen voor onze inkoopprijs. Door grote afnames krijgen wij mooie kortingen op onze onderdelen.
Heeft je auto APK nodig? Maak gebruik van onze gratis haal en brengservice met vervangend vervoer en neem contact op met 078-2034046

 

Fabrieksgarantie of minimaal 1 jaar BOVAG garantie

Het grootse gedeelte van onze collectie heeft nog fabrieksgarantie. Wanneer deze eventueel verlopen is krijg je altijd 1 jaar BOVAG garantie bij de auto. Maar wij gaan verder dan alleen BOVAG garantie. Wij garanderen 1 jaar lang geen kosten, niet voor defecten maar ook geen onderhoud. Tot maximaal 20.000 kilometers.
Heeft de auto een defect maak een kosteloze transport afspraak met 078-2034046

Complete onderhoudshistorie / Kilometerhistorie - Gegarandeerd 1 jaar onderhouds vrij

Elke auto is voorzien van een complete onderhoudshistorie. Wij hebben de modernste apparatuur om de kilometerstanden te kunnen garanderen.Wij garanderen 1 jaar geen onderhoud. Na dit jaar staan wij voor je klaar met een team van minimaal niveau 4 (autotechnicus) gediplomeerde monteurs en een professionele moderne werkplaats met de beste en nieuwste apparatuur. Wij geven jouw auto het beste van het beste voor een gereduceerd werkplaatstarief van €70.-Je krijgt gratis haal en breng service inclusief vervangend vervoer. Onderhoud nodig? Maak een afspraak met onze werkplaatsplanning.

Nooit afleverkosten of extra kosten

Elke auto wordt kosteloos afgeleverd. Geen kosten voor:

- Tenaamstelling
- Vrijwaren inruilauto
- 1 jaar BOVAG garantie
- 40 punten check
- Thuisbezorgen
- APK
- 1 jaar lang onderhoudsvrij
- Inclusief BTW en BPM
- Detailing (poetsen)
- Afhandeling papierwerk
- Financiering bemiddeling

Scherpe rente op Financial lease of Private lease

Door een jarenlange nauwe samenwerking met onze banken zijn wij onze eigen maatschappij geworden. Dit is UNIEK voor een autobedrijf of dealer die veelal met tussenpersonen werken. Wij zijn jouw tussenpersoon. Hierdoor verlies je geen rente aan een tussenpersoon die van bijvoorbeeld 3 procent extra rente moet leven. Hierdoor kunnen wij goedkopere rentes aanbieden dan andere autobedrijven of zelfs dealers.

 

Telefoon:
078-2034046
E-mail:
info@next-move.nl

  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet – Zorgeloos Light website