bovag.jpg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uitlaatsystemen en Kleppensystemen

Door middel van een uitlaat systeem op maat en of kleppensysteem kunnen wij het geluid aanpassen naar je wensen. Er zijn veel mogelijkheden van aanpassen. Van downpipes, sport katalysator, kleppensysteem vacuum, kleppensysteem elektrisch, sport demper, OPF verwijderen of straight pipe. Alles is mogelijk voor een beter en harder geluid. Jouw auto geven wij wat die verdiend. 

Wanneer je kiest voor een Cut-Out kan je kiezen voor een uitlaat klep met vacuum of elektrisch. door middel van een afstandbediening of een aangesloten knop in je auto schakel je de klep open en dicht. Wil je voor een merk aangeschreven en dus duurder systeem gaan werken wij met diverse hoog aangeschreven merken uitlaten zoals: Akrapovic, Fi-Exhaust, Quicksilver, Capristo, Armytrix en andere bekende merken. Onze monteurs zijn niveau 4 afgestudeerd en onze garage is BOVAG gecertificeerd. We verzekeren je van het beste resultaat. 

Kleppensysteem - Uitlaat klep 

Het kleppensysteem - Uitlaat is een goede manier voor een goed geluidsresultaat met een mooie prijs kwalieteit verhouding. Door een knop in de auto of een afstandsbediening kan het geluid van origineel naar mooier en harder en weer terug gezet worden (aan en uit gezet worden). Het is mogelijk voor zowel een elektrische of een vacuum systeem te gaan. Het is bij ons niet zo dat vacuum systemen alleen mogelijk zijn met een turbo. Bij ons kan dit ook zonder turbo. 

Elektrische kleppensysteem: €599.- voor €499.-

Vacuum kleppensysteem: €699.- voor €599.-

 

Content Image 74

Hierin blinken wij uit:

• Alleen niveau 4 afgestudeerde monteurs.
• Wachtruimte beschikbaar tijdens montage.
• Als je niet wilt wachten een gratis leen auto.
• Altijd in en uit te schakelen (comfortabel voor lange afstanden)
• Meer vermogen en minder verbruik.
• Goedkoper als een merk of sportuitlaat.
• Klephuis met lagers (voorkomt vastlopen)
• Extra krachtige elektromotor (geschikt tot 900 pk)
• Roestvrijstalen behuizing (voorkomt oxidatie door regen, sneeuw en strooizout)
• Twee jaar garantie.

Prijzen:

Van €599.- voor €499.- Elektrisch aangestuurde kleppensysteem.
Van €699.- voor €599.- Vacuüm kleppensysteem, automatisch gestuurd.

Beide systemen worden geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kan het systeem uitgeschakeld worden zodat het originele geluid hoorbaar is.

Content Image 105

Vacuüm kleppensysteem

Het geluidsverschil tussen een vacuüm kleppensysteem en elektronisch aangedreven kleppensysteem is minimaal. Alleen stationair klink een vacuüm kleppensysteem iets beter. Het verschil zit hem voorral in de aandrijving van de klep. Het vacuüm kleppensysteem word niet elektronische aangedrevren maar door middel van vacuüm kracht. 

Wat zijn de voordelen van een vacuüm kleppensysteem:
-Minder gevoelig voor slijtage 
-Langere levensduur
-Geen lekkage
-Gunstiger te plaatsen

Wij staan garant voor kwaliteit. Daarom geven wij op het complete systeem en de montage 2 jaar garantie.

Content Image 7

X pipe - Middendemper delete

Wij bieden aan om in combinatie met een kleppensysteem een X pipe of middendemperdelete te monteren. Dit om de geluidsprestatie nog verder te verbeteren. Met een X pipe zorg je voor een druk flow in het uitlaat systeem. Door dat 2 uitlaat stromen tegen elkaar worden gedrukt komt er meer werveling in de uitlaat en hierdoor word het geluid mooier. Door het demonteren van de middendemper heeft het uitlaat gas minder weestand en word het geluid harder. 

Door middel van dubbele las naden en goede klemmen worden de systemen bevestigd. Wij geven 2 jaar garantie zowel op onze systemen als op de montage. 

Meerprijs:
€100.- Middendemper delete 
€400.- X pipe 

Prijzen zijn inclusief BTW en montage

Bekijk onze Uitlaatsystemen en Kleppensystemen 

Wij zijn trots op onze projecten waar we uitlaatsystemen en Kleppensystemen hebben aangepast en daarom hebben we deze in ons portfolio gezet. Door op onderstaande knop te drukken krijgt u een impressie van ons werk.

BEKIJK WERK
Form Image
Telefoon:
078-2034046
E-mail:
info@next-move.nl

Vragen of interesse?

Meer van Next Move

Naast uitlaatsystemen en uitlaat kleppen, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan. Alles om jouw auto zo exclusief mogelijk te maken. Van Wrapping en Detailing tot Ramen tinten. Bekijk hiernaast ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

BEKIJK ALLE SERVICES
  • Gallery Image 0
  • Gallery Image 1
  • Gallery Image 2
  • Gallery Image 3
  • Gallery Image 4
  • Gallery Image 5
Morgen Internet – Zorgeloos Light website